Make your own free website on Tripod.com

Pusat GIATMARA Kluang Johor

Kursus Yang Ditawarkan

Halaman Utama
Galeri kami
Berita
Sejarah GIATMARA Kluang
Hubungi Kami
Kakitangan Pusat GIATMARA Kluang
Organisasi Pusat
Kursus Yang Ditawarkan

Di GIATMARA Kluang kami menawarkan 3 kursus iaitu Pembuat Pakaian Lelaki (PPL), Pendawaian Elektrik Domestik dan kursus baru bagi sesi 2008 Juruteknik Sistem Komputer (JSK)

Pembuat Pakaian Lelaki (PPL)

p1010011.jpg

Bagi kursus Pembuat Pakaian Lelaki (PPL)ini dijalankan pada Julai 1993. Tenaga pengajar yang mengajar bagi kursus ini ada 2 orang iaitu En. Mihat B. Hasan dan En. Haizam B. Hamid.

Kursus PPL ini selalunya mendapat tarikan dari penduduk - penduduk setempat ini kerana ramai yang ingin meningkatkan kemahiran dalam menjahit.

Juruteknik Sistem Komputer (JSK)

blekkomp.jpg

Juruteknik Sistem Komputer adalah kursus baru yang telah di perkenalkan pada tahun ini. Kursus ini menggantikan kursus Mekanik Teknologi Elektronik Radio & Video yang tidak dapat sambutan.

Kursus ini di awasi oleh Pn. Mesaidah sebagai tenaga pengajar bagi sesi 2008.

Pendawaian Elektrik Domestik (PED)

p1010005.jpg

Bagi kursus Pendawaian Elektrik Domestik (PED) adalah kursus yang pertama sekali dijalankan di Pusat ini.Sesi pengambilan pertama pada Januari 1993.Kursus ini juga menarik minat peserta yang ingin meningkatkan kemahiran mereka dalam bidang pendawaian.

Tenaga pengajar bagi kursus ini diajar oleh 2 org tenaga pengajar iaitu En. Abdul Rahman B. Salleh dan En. Mohamad Badlishah B. Osman.

Enter supporting content here

Pusat GIATMARA Kluang*Jln. Dato Kapten Ahmad * Kluang * Johor * 86000